72 открити елементи
Продажби / София
Тристаен апартамент кв. "Овча купел"

Тристаен апартамент кв. "Овча купел"

Тристаен апартамент

€ 84 700.00 € 78 000.00
Продажби / София
НОВА СГРАДА В КВ. "ОВЧА КУПЕЛ"

НОВА СГРАДА В КВ. "ОВЧА КУПЕЛ"

Двустайни, тристайни апартаменти

€ 0.00